22 Eylül 2015 Salı

TWO AND HALF MEN




Aslında diziyi iki ayrı bölüme ayırmak daha mantıklı olur. Bu yüzden bu dizi için iki ayrı tanıtım resmi kullandım. Bir dizinin başrol oyuncusunun diziden ayrılması ve dizinin yine de birkaç sezon sevilerek izlenmesi kolay bir olay değil. Hem Charlie Sheen, hem de Ashton Kutcher diziye kendilerine has ayrı bir hava katıyorlar. Charlie Sheen'in diziden ayrılmasından sonra neredeyse 80 bölümlük dizinin iyi ratingler alması Ashton Kutcher'in oyunculuk performansıyla gerçekleşiyor. 
Ana Konusu:  Eşinden boşanmış ve hayatında fazla başarısı olmayan (Amerikan tabiriyle loser) bir adamın abisinin evinde oğluyla yaşantısını anlatıyor. Abi karakterindeki Charlie Sheen, çok iyi para kazanan, moral değerleri olmayan hovarda bekar bir adam. Dizinin ilk sezonlarındaki çocuk karakterin seneler içinde ergene ve daha sonra yetişkin bir bireye dönüşmesini de gözlemliyoruz. 
Dizide bolca çarpık ilişkiler, seks üzerine şakalar ve toplumun kabul etmediği ahlaki değerler işlenmiş. Ayrıca dizinin uzun süre yayında kalmasından dolayı bazı sahneleri sanki tekrar izliyormuş izlenimine kapılıyorsunuz. Bazı şakalar ve espriler de çok zorlama olabiliyor. 
Klasik Amerikan tarzı sitcomları beğenirseniz bu diziyi de beğeneceksiniz.  


Şahsi Puan: 7,0/10
İMDB: 7,1/10
Show Time: 2003-2015
Bölüm sayısı: 262

2 yorum:

  1. Selamlar. Blogunuzda ücreti dahilinde dizi izleme sitemizi tanıtıcı makale yayınlatmak isterim. İlgilenirseniz dönüşünüzü bekliyorum.
    Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  2. https://aktuelya.blogspot.com/ bu da benim dizi kanalım destek olun lutfen

    YanıtlaSil